Selecteer een pagina

Wij gaan stoppen!

Lieve luisteraars en vrienden van de show,

De afgelopen 10 jaar heeft Hollandse Hits Alife een vaste luisterschare getrokken via de zender Heerhugowaard a Life.

Joost de Vries en Bobby Edens zijn dit programma begonnen en enige tijd later is Erik van Kruiselbergen aan het team toegevoegd. In 2017 kregen we versterking van Kick van de Vooren en werd Bobby als technicus van het programma vervangen door Kenneth Schipper.

Door werkzaamheden en andere omstandigheden van Bobby, Joost en Erik werd de inbreng van Kick steeds groter, waardoor de kwaliteit van het programma behouden bleef.

In 2018 kwam Heerhugowaard a Life in zwaar weer terecht, hetgeen resulteerde in een verhuizing van de studio naar de huidige locatie. Dit had als gevolg, dat het steeds moeilijker werd om gasten op een ordentelijke wijze te ontvangen. Hierdoor konden plannen, zoals die er waren, in de welbekende prullenbak en moesten we steeds meer overschakelen op telefonische interviews.

Helaas heeft Kick besloten om per 1 november te stoppen bij Heerhugowaard a life (en dus ook bij Holandse Hits Alife). Hij zal zich toe gaan leggen op programma’s die hij nu ook al produceert (Vlaamse Hits en Country Kickin’ (in 2018 verkozen tot Countryprogramma van het jaar door de DCMA)). Daarnaast zal hij een oud programma nieuw leven in blazen, welke hij zal gaan maken voor een aantal zenders in Nederland en Belgie. Dit programma heet 22NL. 

Door het wegvallen van Kick is het voor Joost en Erik vrijwel onmogelijk om Hollandse Hits Alife voort te zetten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit doordat zowel joost als Erik een druk bezette baan hebben en vele optredens in de weekenden. Daarom hebben zij besloten om per gelijke datum dit programma te stoppen.

Wi willenj u allen enorm bedanken en hopen dat u de afgelopen jaren met plezier hebt kunnen luisteren naar ons programma. Joost en Erik zult u als artiest nog wel gaan tegenkomen, Kick zal als programmamaker en geluidstechnicus zeker van zich laten horen.

Met vriendelijke groet en een gepaste traan,

Joost de Vries, Erik van Kruiselbergen, Kick van de Vooren

 
hollandse hits alife studio