Het populaire programma Hollandse Hits A Life organiseert zijn jaarlijkse Hollandse middag.

Dus maak nu ruimte in uw agenda en kom gezellig langs bij de Hollandse Middag!
Het gezellige Stadsplein van Heerhugowaard is omgetoverd tot een overdekte ijsbaan met gezellige horeca. Gelukkig draait het bij Hartje Winter niet alleen om het schaatsen! Ook dit jaar wordt er wederom groots uitgepakt met diverse live optredens van artiesten. Het evenement is geheel gratis te bezoeken en vindt plaats in de heerlijk verwarmde IJshut naast de schaatsbaan. OM 15:00 uur zal de eerste artiest al het podium beklimmen en we gaan door tot 19.00.

Nu ook live op de TV zender te volgen

Nieuw dit jaar is dat het live te volgen is op de TV zender HHWAlife.
Ook is er aandacht van de zenders RTV Hoorn, Alkmaar FM en Compleet FM.

Wie komen er allemaal?

Live optredens van onder meer: Dirk Meeldijk, Dario, Dennis Alberti, Ramon Beense, Kees Versluys, Jordy Falcon, Theresa & Ruby, Joost de Vries, Henk Bolink, Kimberly, Roel & Erik, Stef Horn, John Brouwer, Ab Lakeman, Patrick Valentijn, Rox van Driel, Dennis Alberti, en Roy Hoffman.

Hollandse Hits Alife

Iedere dinsdag avond is het populaire programma Hollandse Hits Alife te beluisteren van 20.00 – 22.00. Het programma word gepresenteerd door Erik van Kruiselbergen en Joost de Vries, en de techniek is in handen van Bobby Edens. De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met Engelstalig. Natuurlijk is er ook ruimte voor regionaal en nationaal talent. Het programma onderscheid zich door ook minder bekende artiesten een platform te geven en zich muzikaal te presenteren. De artiesten die geïnterviewd worden in het programma worden ook in de weken daarna “geplugd” met het nieuwe audio materiaal. Daarnaast verschijnt in het Nieuwsblad Heerhugowaard de data met welke artiesten er komen. Ook word er een twitter account en Facebook account bijgehouden. Onderdelen in het programma zijn: verzoekjes luisteraars, uitgaan en cultuur agenda, en natuurlijk het nieuws omtrent de artiesten!

Over Heerhugowaard Alife

De lokale omroep van Heerhugowaard bediend haar 52.500 inwoners en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via de Kabel op de 89.0 MHz en via de FM op de 106.7 MHz. Maar ook via internet op www.heerhugowaardalife.nl
Daarnaast zijn wij voor klanten van Ziggo in de gehele regio Noord-Holland digitaal te ontvangen via kanaal 47 en is er een potentieel bereik van 2 miljoen aansluitingen.
Meer informatie op www.hollandsehitsalife.nl

hollandse-hits-alife-winterevent-poster-2016-small

%d bloggers liken dit: